Adaugă anunţ
Plasture Ortopedic
Nr: 410183 | Chişinău | Vizionări: 57
Ingrediente: aconit de Sichuan, aconit sălbatic, olibanum (sau arbore de tămâie), efedra chinezească, ghimbir uscat, angelica chinezească, smirnă, notopterygium, angelica cu zimțuri mari, tunberga arizema, șofrănel, Asiatica cu sân fin, rășină de dragonberry, ca, corpiniadalis. sappan, pinnatifid ginura Si tot asa.
Proprietăți: Îmbunătățește circulația sângelui, îndepărtează staza sângelui, îmbunătățește conductivitatea colaterală, întărește oasele. Plasturele are un efect reparator și vindecator asupra poliartritei reumatice și reumatoide, periartritei umărului, spondilopatiei cervicale, hiperostozei, nevralgiei nervului sciatic, suprasolicitarii mușchilor lombari, herniei discurilor intervertebrale lombare, leziunilor cauzate de căderi și coloane lombare. durere femurală, cot de tenis, sinovită, durere și stare de rău cauzate de peritendinită.
Indicații: poliartrită reumatică și reumatoidă, periartrita umărului, spondilopatie cervicală, hiperostoză, nevralgie sciatică, oboseală musculară lombară, hernie de disc lombară, leziuni de la cădere și leziuni înfundate, dureri lombo-femurale, cot de tenis, senzație de rău și sinovită. cauzate de peritendinită.
Mod de utilizare: curățați suprafața pielii, îndepărtați autocolantul de protecție, lipiți plasturele direct pe locul dureros sau pe punctul dureros. Durata de aplicare a plasturelui poate fi de 2-3 zile. Intervalul recomandat între aplicații este de 4-6 ore.
Notă:
Durerea și disconfortul la nivelul articulațiilor și oaselor apar de obicei din cauza stagnării sângelui și a slăbiciunii sistemului musculo-scheletic.
Sofranul, ginura pinnatifid, olibanul, smirna, rasina dragonberry si angelica chinezeasca continute in plasture ajuta la activarea circulatiei sangelui si imbunatateste conductivitatea colateralelor si meridianelor. Notopterygium, angelica cu zimțuri mari, arizema thunberg, efedra chinezească ajută la eliminarea umidității și la reducerea durerii.
Aconitul de Sichuan, aconitul sălbatic, ghimbirul uscat și alte ierburi ale medicinei chineze încălzesc meridianele și alungă frigul.
O rețetă strictă și plante medicinale naturale asigură efectul terapeutic necesar din utilizarea plasturelui
© 900.md
Versiunea deplină a site-ului